❤️ Vanuit liefde voor de mens ❤️

Gepubliceerd op 31 juli 2024 om 12:39

Vorige week schreef ik er al een bericht over, dat ik vanuit liefde voor de mens mijn missie en kwaliteiten inzet. Om mensen met zichzelf en elkaar te verbinden, persoonlijk en zakelijk. 

MRs Unlimited

Sommigen herinneren het zich nog wel, de eerste Cirkel van Groei in 2017, met de naamswijziging van C in C for U! naar MRs Unlimited, ook te lezen via over >. Voor mij lijkt dit echt een eeuwigheid geleden omdat ik sinds die periode een paar keer ben verhuisd, en niet te vergeten de Covid-periode waar we in terecht kwamen.

Management coaching en advies

Her en der kwamen in de afgelopen periode de werkzaamheden die ik vanuit MRs Unlimited deed naar voren. Voor degene die dat nog niet weten, dat was: Management coaching en advies. En het was zo ontzettend fijn om te doen en te mogen betekenen, het gaf me ook veel voldoening. En ergens miste ik die werkzaamheden ook, het hoort bij mij om op die manier mijn kwaliteiten in te zetten, authentiek vanuit wie ik ben.

Samenkomen

Hoe mooi is het dat MRs Unlimited en Ophelie nu samenkomen, dat de werkzaamheden die ik kan betekenen, persoonlijk/Liefdevol en zakelijk/Business, één geheel geworden zijn. Ik heb de website erop aangepast zodat iedereen kan zien waarvoor ze contact met me op kunnen nemen.

Situationeel leiderschap

Wat veel mensen waarschijnlijk ook niet weten, dat krijg je als je van de pre-internet periode bent :-), dat ik in mijn jonge jaren op de Hogeschool in Nijmegen een opleiding heb gevolgd. Daar kan ik me een aantal dingen nog heel goed van herinneren. Onder andere situationeel leiderschap, een wijze van leidinggeven waar ik in mijn leven veel aan heb gehad en graag toepas.

Een gave

De afgelopen jaren en vooral in de afgelopen periode, heb ik me gerealiseerd dat mijn kwaliteiten toch wel echt een gave zijn. Dat niet iedereen dat bezit en dat ze onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik kan en wil er daarom ook niet onderuit om die kwaliteiten ten volste te benutten omdat dat is wat voor mij betekent ❤️ vanuit liefde voor de mens ❤️

Intermenselijk

Het voelt heel goed om datgene uit te dragen en toe te voegen waar anderen aan voorbij lopen, of dat ze het gewoonweg niet kunnen zien. Bijvoorbeeld vanuit bedrijfsblindheid of de kwaliteiten niet bezitten. Ik begeleid daar met heel mijn ziel en zaligheid graag in om vanuit de mens verbeteringen aan te kunnen brengen voor meer intermenselijke verbinding.

Liefs Miranda

Ik zal blijven schrijven vanuit liefde voor de mens, en dus ook altijd afsluiten met 'liefs Miranda'. Dat voelt voor mij het beste, dat is wie ik ben en zoals ik het wil ervaren en doen.

De foto's die ik gebruik zijn altijd door mijzelf of iemand die bij me is gemaakt, ook de foto's van de zonsopkomsten- en ondergangen op de website.

 

Liefs Miranda

06 3058 4645

info@mrs-unlimited.nl

ps. een paar foto's om wat van mijn vrije leven mee te krijgen


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.